Mannen Parfum Zakenpraat

Vanaf zondag Viktor & Rolf Spicebomb te koop in Bijenkorf

Aanstaande zondag start de verkoop van Viktor & Rolf’s herengeur Spicebomb. Hij beleeft zijn première in de Bijenkorf in Amsterdam, aldus Elle.nl vandaag. Het is de mannelijke variant op Flowerbomb, de vrouwengeur die in 2005 uitkwam. Spicebomb heeft een oriëntaals karakter gekregen met rode pepers, tabak, grapefruit en vetiver.

De eerste 100 flacons worden verkocht als collectors item, voorzien van een unieke gravure en Viktor&Rolf-certificaat van echtheid.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.