shop Coola Daydream Mineral Primer SPF30 Coola Daydream SPF 30 Mineral Primer geeft een frisse glow. Bevat geen parfum en conserveermiddelen. Watervast. Bekijken De trend van natuurlijke cosmetica is niet te stuiten. Fijn voor alle liefhebbers! Greenland lanceert een collectie verzorgingsmiddelen onder de naam ‘Pure & White’. Deze lijn kreeg meteen het Ecocert keurmerk mee […]

02:21 - 01:24
luistertijd 02:21 - leestijd 01:24

De trend van natuurlijke cosmetica is niet te stuiten. Fijn voor alle liefhebbers!

Greenland lanceert een collectie verzorgingsmiddelen onder de naam ‘Pure & White’. Deze lijn kreeg meteen het Ecocert keurmerk mee dat garant staat voor stoffen van biologische oorsprong. Er is een heel assortiment: een showercream, een boylotion, een bodyscrub, een handcream, een bodybutter en een bodyoil. Alle producten zijn verkrijgbaar in vier geurcombinaties: Bulgarian rose & Patchouli, Italian Lime & Vanilla, French Lavender & Rosemary en Cotton Flower & White Lotus. De producten zijn aangenaam geprijst en kosten tussen de € 9,95 en € 11,95 per stuk. Lees ook Fleur’s test van de Bodylotion.

Nivea Visage breidt zijn Pure & Natural collectie uit met twee nieuwe producten: verfrissende reinigingsdoekjes en een herstellende nachtcrème. De reinigingsdoekjes zijn biologisch afbreekbaar en bevatten biologische Arganolie en organische Aloë Vera. De doekjes zorgen voor een milde, snelle reiniging, bovendien ruiken ze lekker fris. De nachtcrème bevat eveneens organische Aloë Vera en biologische Arganolie. De crème bestaat voor 95 procent uit biologische ingrediënten. De producten bevatten geen siliconen, parabenen en kleurstoffen. De nachtcrème kost € 8,99. De reinigingdoekjes kosten € 5,09. Lees ook Debbie’s test van de dagcreme uit deze serie.

Cowshed is een Engels merk dat een enorme collectie natuurlijke verzorgingsproducten heeft. Het eerste dat opvalt zijn de originele, grappige namen van de producten. Grumpy Cow, Lazy Cow en Bullocks zijn immers niet bepaald alledaagse namen voor cosmeticaproducten.  Ondanks de grappige namen van de producten is Cowshed een serieus merk dat alleen organische ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruikt, zo wordt ons beloofd. Het merk haalt essentiële oliën uit bladeren, wortels, bloemen, vruchten, zaden en de stam. De oliën zorgen voor de werkzaamheid én de geur, waardoor verder gebruik van parfums niet nodig is. In het assortiment vind je producten om het gezicht, het lijf en het haar te verzorgen, maar ook producten voor moeder en kind. Daarnaast zijn er diverse cadeausets. De producten bevatten geen parabenen, petroleum, sulfaat, kleurstoffen en parfum. Op bijenwas en honing na bevatten ze ook geen dierlijke ingrediënten. Lees hier nog meer over Cowshed.

Lees ook