shop Dior Backstage Face & Body Foundation Harriet vindt hem top! ‘Het is een lang houdbare foundation die je zelf kunt opbouwen van lichte tot volle dekking, door meerdere laagjes aan te brengen. De laagjes worden niet cakey, en de foundation houdt de hele dag lang, ook tijdens het sporten!’ Bekijken Op 13 januari 2012 […]

02:04 - 01:14
luistertijd 02:04 - leestijd 01:14

Op 13 januari 2012 plaatste de krant AD een artikel over de gevaren van Bio Alcamid en vervolgens kwam er een stroom van zoekers naar hulp en zoekers naar nog meer klachten over deze inmiddels zeer omstreden injectables op BeautyJournaal terecht.

Wij hebben al regelmatig aan deze stof aandacht besteed en zetten daarom de links naar de verschillende artikelen nog eens op een rij:

Overigens kun je tegenwoordig ook op een speciaal daarvoor ingericht spreekuur bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam terecht om te kijken of men die filler uit je huid kan halen. Dit initiatief is opgezet door injectablesarts (en in de jaren ’90 veelvuldig gebruikster van Bio Alcamid bij haar patiënten) dr. Van den Elzen in samenwerking met drs. Leonie Schelke en hoogleraar dermatologie prof. dr. H.A.M. Neumann. Het spreekuur is er overigens voor problemen met alle fillers.

Het spreekuur vindt plaats in Rotterdam: Erasmus MC, Burg. s’Jacobplein 51,
3015 CA Rotterdam. De wachttijden voor dit spreekuur zijn overigens erg lang omdat het maar op bepaalde uren per maand gehouden wordt, daarom adviseren we je als er problemen zijn al eerder naar een vakkundig arts te gaan.

Lees ook:


Lees ook