shop Africa Organics Baobab shampoo en conditioner Onze tester en schoonheidsspecialiste Karmelita gaf dit setje maar liefst een 10! En dat is echt een unicum als je weet dat zij heel fijn krullend maar ook veel haar heeft dat snel pluizig wordt. Bekijken De meeste lezers kennen het merk Bobbi Brown. Een geweldig make-up merk […]

03:18 - 01:59
luistertijd 03:18 - leestijd 01:59

De meeste lezers kennen het merk Bobbi Brown. Een geweldig make-up merk met prachtige producten. Daarnaast weten de meeste mensen dat Bobbi Brown een aantal geweldige beauty boeken heeft geschreven. Maar wist je ook dat zij sinds kort een eigen beautyblog heeft? Een heerlijke website die veel inside geeft in de persoon Bobbi Brown, maar die natuurlijk ook boordevol tips staat.

Everything Bobbi

De website van Bobbi Brown heeft de toepasselijke naam Everything Bobbi, met als tagline: A blog based on truth, beauty and being amazing. Het leuke aan de website is dat alles zeer toegankelijk is. Er worden geen supermodellen gebruikt maar echte en toegankelijke meiden en vrouwen. Daarnaast zijn de looks en de tips die worden gegeven zeer toegankelijk en uitvoerbaar. Geen ingewikkelde make-up looks maar tips om jouw ware schoonheid naar boven te halen. Bobbi Brown zet de echte vrouw aan het werk in plaats van een professionele visagist. De website heeft een aantal rubrieken, de belangrijkste zijn: beauty, life en happenings. Onder elke rubriek is een variatie aan onderwerpen te vinden. 

De rubrieken

Beauty is een zeer interessante rubriek. Hier worden beautytips gegeven en komen interessante items aanbod. Een van deze interessante items is een item over supermodel Natasha Poly die in plaats van model de make-up artist was voor de Spaanse Vogue. Natuurlijk maakte ze gebruik van Bobbi Brown make-up tijdens het creëren van zes prachtige make-up looks. De tweede rubriek life, is een rubriek waar eigenlijk van alles te vinden is. Hier kan je mee doen aan wedstrijden, vind je interessante relax items en komen vrienden van Bobbi Brown aan het woord. Heel erg leuk is de wedstrijd ‘pretty powerful face’. Hier konden gewone mensen meedoen om het nieuwe gezicht van de Bobbi Brown campagne te worden. Natuurlijk een heel erg leuke manier om dichterbij de consument te komen. De laatste rubriek is naar mijn mening de leukste, namelijk de rubriek happenings. Via deze rubriek krijg je een kijkje in het leven van Bobbi Brown. Want we kennen allemaal de naam, maar wie is deze vrouw eigenlijk? De rubriek happenings geeft ons een klein beetje meer inzicht. Het laat bijvoorbeeld haar agenda zien, zodat we precies weten wat Bobbi vandaag gedaan heeft. Daarnaast zien wij waar ze graag winkelt en wat haar favorieten producten zijn. Bobbi deelt ook met ons als er wat vieren is, zoals het 20 jarige bestaan van haar merk. Al met al een super leuke rubriek die de site een persoonlijk bloggers randje geeft.

Wat de site mist

Ik vind de site zeer geslaagd maar ik mis wel een aantal dingen. Het belangrijkste wat ik mis zijn video’s. Video’s waarin Bobbi Brown met haar no-nonsense aanpak ons uitlegt hoe wij onze make-up moeten aanbrengen. Natuurlijk wordt het internet overspoeld door dat soort filmpjes maar Bobbi Brown zou zeker een kleur aan spectrum toevoegen. De site is sinds oktober in de lucht, dus wie weet wat de toekomst gaat brengen.

Lees hier meer leuke Beautyblogs.

Lees ook