shop Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation De starfoundation van onze Dian! Prachtig dekkend en egaliserend in 1 laagje. Zeer lang houdbaar. Hydraterend en met een lightweight gevoel. In meer dan 40 kleuren. Bekijken Niets specialer dan de band die je met je zus hebt. Dat dachten WMagazine en fotograaf Max Vadukul ook. Daarom hebben ze […]

03:26 - 02:04
luistertijd 03:26 - leestijd 02:04

Niets specialer dan de band die je met je zus hebt. Dat dachten WMagazine en fotograaf Max Vadukul ook. Daarom hebben ze een speciale fotoshoot gedaan met het thema: Soulsisters. De foto’s zijn zo mooi en uniek dat we jullie ook een kijkje gunnen.

De Fendi Zussen

De zussen Delfina Delettrez (24) en Leonetta (15) Fendi zijn de vierde generatie Fendi en hebben een zeer speciale band. Toen Delfina op 19 jarige leeftijd moeder werd, werd deze band alleen maar intenser. Delfina is juweelontwerper en heeft de pruiken op de foto gemaakt.

De Bush twins

We hebben allemaal de wilde verhalen gehoord van de feestende dochters van George W. Bush. Nu de zussen (Jenna en Barbara) de 30 hebben bereikt en Jenna zelfs getrouwd is, gaat het een stuk beter met de hechte tweeling. Leuk feitje voor de geheime dienst was de codenaam voor Barbara turquoise en Jenna was twinkle.

Clarins Kleindochters

Virginie Courtin-Clarins en Claire Courtin-Clarins zijn de kleindochters van de oprichter van Clarins. Virginie stapt in de voetsporen van haar voorouders en begint binnenkort haar eigen cosmeticamerk (verder nog niets over bekend) en Claire is een ontwerper die dol is op tekenen. Lees hier ook het interview met de huidige Clarins ceo Olivier Courtin. Hij is de oom van deze vrouwen.

De Lively familie

Blake heeft het maar druk met haar rol als Serena in Gossip Girl. Maar wisten jullie dat zij uit een echte acteer familie komt. Haar ouders Enist en Elaine Lively zijn beide acteurs en hun kinderen werken ook in ‘the bizz’. Blake en haar zussen (Lori en Robin) zijn enorm close en brengen graag een nacht door in een hotel. Zodat ze lekker roomservice kunnen bestellen en op de bedden kunnen springen. Daarnaast verkleden ze zich graag en spelen ze Ninja’s Of Destruction (wat dat ook mag wezen) met elkaar.

Juliane Moore en haar zus

Iedereen kent de prachtige roodharige actrice Juliane Moore maar wisten jullie dat ze ook een zus heeft die net zo prachtig is. Zus Valerie (50) is de jongere zus van Juliane (51). Als we allemaal toch eens zo 50 kunnen worden. Valerie is een makelaar en woont helaas een eind bij haar geliefde zus vandaan. Als kinderen van een militaire rechter hebben ze veel gereisd en negen scholen bezocht. Dit betekende dat ze veel op elkaar moesten steunen en daarom zijn deze zussen zeer close.

Zoë, Cisely en Mariel Saldana

Actrice Zoë komt uit een gecompliceerde familie. Toen haar vader overleed toen ze negen was, wilde haar moeder dat haar kinderen niet in de gevaarlijke buurt Queens New York opgroeide. Dus de zussen werden naar de Dominicaanse Republiek gestuurd naar hun grootouders. Het ene jaar woonde hun moeder bij hun op de Dominicaanse Republiek en het opvolgende jaar was moeder in New York om geld te verdienen. De zussen zijn zo close dat toen Zoë vijf jaar geleden naar LA verhuisde voor haar acteercarrière de zussen haar gelijk volgde. Nu wonen ze heel dicht bij elkaar en kunnen niet zonder Blackberry ping.

Bron: Wmagazine.com

Lees ook:

Lees ook