shop L’Oréal Professionnel Serie Expert Color 10-In-1 multipurpose spray Geweldige blow-dry spray die je haar glad maakt, de kleur intensiveert en een mooie glow geeft! Geen dof haar meer! Bekijken Charlie Le Mindu, een jonge Franse kapper die bekend werd door zijn extravagante haarcreaties voor Lady Gaga, werkte mee aan de ontwikkeling van drie nieuwe […]

01:17 - 00:46
luistertijd 01:17 - leestijd 00:46

Charlie Le Mindu, een jonge Franse kapper die bekend werd door zijn extravagante haarcreaties voor Lady Gaga, werkte mee aan de ontwikkeling van drie nieuwe stylingproducten. Hij liet zich inspireren, zo meldt het persbericht, door superhelden. En het moge duidelijk zijn: het grafische effect mag er wezen!

Het eerste product, Horizon fix, is een spray die veel volume en een stevige fixatie biedt. Door dicht bij de haaraanzet te sprayen creëer je echt heel veel volume in je haar. Dit product kost € 15,50 voor 250 ml. Super Dust is een vormgevend mineraalpoeder dat volume creëert en textuur aan het haar geeft. Dit kost € 15,50 voor 7 gr. Bad Mud is een romige pasta waarmee je body aan je haar geeft. Het resultaat is een wilde en warrige look die makkelijk te modelleren is. De prijs: € 15,50 voor 50 ml.

Zoals gebruikelijk zijn de producten alleen te koop bij de L’Oréal kappers.

Le Mindu is niet de minste, bekijk deze lekkere out-of-the-box video maar met zijn naakte modellen op de catwalk. Het preutse YouTube verwijderde de film van hun eigen kanaal, gelukkig is Vimeo niet zo kinderachtig!

Lees ook