Dof haar In de Série Nature, een collectie haarverzorging op natuurlijke basis, lanceert L’Oréal Professionel twee nieuwe shampoos en twee nieuwe, bijpassende haarmaskers.

01:27 - 00:52
luistertijd 01:27 - leestijd 00:52

Dof haar

In de Série Nature, een collectie haarverzorging op natuurlijke basis, lanceert L’Oréal Professionel twee nieuwe shampoos en twee nieuwe, bijpassende haarmaskers. De eerste, Riche Macadamia, is bedoeld voor droog en dof haar. Zowel de shampoo als het masker bevatten olie van de macadamianoot. Daardoor zijn ze herstellend, hydraterend en verzorgend.

De shampoo bevat geen sulfaat, parabenen of siliconen en reinigt droog haar op een milde wijze. Dus liefhebbers van s-p-s vrije producten kunnen hun hart ophalen! De natuurlijke beschermlaag van het haar blijft behouden en het haar niet wordt verzwaard. Het aanvullende Riche Macadamia masker geeft droog haar intensieve voeding en hydratatie. De shampoo kost € 15,85 voor 250 ml. en het masker €19,80 voor 200 ml.

Lijnzaad olie voor kleurbehoud

De tweede combinatie, Couleur Botanique, is bedoeld voor gekleurd haar. De shampoo en het masker bevatten lijnzaadolie, een olie die rijk is aan essentiële vetzuren die gekleurd haar voeden en verzachten. Daarnaast vormt de lijnzaadolie een beschermende laag om het haar. De shampoo reinigt op een milde manier en zorgt ervoor dat de intensiteit van de kleur behouden blijft. Het masker voedt het haar, waardoor het mooi gaat glanzen en lekker zacht wordt. De shampoo kost € 15,85 voor 250 ml. en het masker € 19,80 voor 200 ml.

Lees ook