Je wenkbrauwen zijn behoorlijk bepalend voor je gezicht.

02:26 - 01:27
luistertijd 02:26 - leestijd 01:27

Je wenkbrauwen zijn behoorlijk bepalend voor je gezicht. Het is dus zaak om er voor te zorgen dat ze altijd mooi in model zijn. Anastasia Soare, een brow-guru uit Beverly Hills is volledig op de hoogte van alles wat komt kijken bij mooi gevormde wenkbrauwen. Madonna, Charlize Theron en Naomi Campbell behoren tot haar vaste klanten, laat ze via haar persberichten weten. Ze is beroemd geworden met haar sjablonen waarmee zelfs het wenkbrauwloze gezicht weer de optische illusie van een wenkbrauw kan krijgen, en waarmee je makkelijk ontembare borstelbrows weer in de juiste lijn krijgt. Geweldig, mits je wenkbrauwen niet in aanleg scheef op je hoofd staan, want als je ze dan gelijk gaat trekken in de modellering zie je juist hoe scheef de verhoudingen van nature zijn (snap je hem?).

Even je wenkbrauwen bijtekenen

Anastasia brengt nu een Brow Pen op de markt waarmee je eenvoudig je wenkbrauwen kunt bijwerken. De pen heeft een fijne punt en de formule hecht zowel aan de huid als de haartjes, waardoor je altijd een mooi en natuurlijk resultaat hebt.

De pen is er in twee tinten: Universal Light Shade voor blond tot lichtbruin haar en Universal Deep Shade voor donkerbruin tot zwart haar. Voor een extra donker effect kun je een tweede laagje aanbrengen. De formule houdt de hele dag, belooft Anastasia en is eenvoudig te verwijderen met een cleanser.  De pen kost € 21,50. Behalve de Brow pen heeft Anastasia nog meer producten om de wenkbrauwen te vormen. Te koop bij de parfumerie.

Mascara voor gevoelige ogen

Bij mooie wenkbrauwen horen natuurlijk mooie wimpers. Helaas is dat voor een aantal mensen een probleem – ze krijgen last van rode, tranende ogen zodra ze met mascara in de weer gaan. Voor deze mensen brengt Etos een nieuwe hypoallergeen mascara op de markt. Deze hypoallergeen mascara is bedoeld voor mensen die contactlenzen dragen of last hebben van gevoelige ogen. De mascara is parfumvrij en bevat verzorgende bijenwas. De mascara is getest op allergie. Hij brengt de wimpers afzonderlijk in model en geeft ze veel volume.  De mascara is verkrijgbaar in zwart en bruin en kost € 3,99.

Lees ook