De meeste mensen kennen Lauren Conrad van programma’s als The Hills en Laguna Beach.

02:32 - 01:31
luistertijd 02:32 - leestijd 01:31

De meeste mensen kennen Lauren Conrad van programma’s als The Hills en Laguna Beach. Maar wisten jullie dat ze na haar ‘retirement’ een geheel eigen beauty imperium heeft opgebouwd. Online en offline is deze dame druk bezig met aan de weg te timmeren als een echte beauty goeroe.

Online: The Beautydepartment

Lauren Conrad is een slimme vrouw, haar looks zijn mega populair (heeft o.a. de vlecht weer populair gemaakt) dus waarom zou ze er niet haar werk van maken. Dat is wat ze precies heeft gedaan met haar website Thebeautydepartment.com. Samen met Kristin Ess (kapper) en Amy Nadine (visagist) geven ze tips en trics aan de lezers. Heel erg leuk aan de website is het feit dat ze niet alleen aan consumenten tips geven. Vaak genoeg staan er tutorials voor professionals online. Bijvoorbeeld met de laatste haarverftechniek. De site onderscheidt zich door de prachtige fotografie en de luxe sfeer die de site uitstraalt. Heel erg leuk zijn de video tutorials. Dit zijn vaak prachtig gefilmde video’s waarin Lauren Conrad een look uitbeeld. Dit kan gaan over haar of make-up. Onderstaande video’s laten zien hoe Lauren Conrad een mooie oogmake-up aanbrengt en hoe ze haar ‘signature waves’ maakt.

Katten ogen

Mooie golven

Boeken imperium

Lauren Conrad stopt niet bij internet, ze heeft ook een aantal boeken op haar naam staan. Naast fictie heeft ze ook een eigen non-fictie beautybijbel op de markt gebracht. Het boek genaamd: ‘Lauren Conrad Style’ geeft tips en trics en Lauren beschrijft haar eigen style geschiedenis van ‘California casual teen’ tot ‘camera ready style icon’. Naast dit boek schrijft ze ook een serie fictie boeken genaamd LA Candy. In deze serie staat een meisje uit Santa Barbara centraal die beroemd wordt dankzij een reality show. Dit klinkt ons zeer bekend in de oren, maar je weet wat ze zeggen: write what you know. Dit heeft Lauren Conrad zeker gedaan. De serie is zeer populair en bestaat nu uit 3 boeken.

Naast de eerder genoemde site heeft Lauren Conrad ook een site genaamd Laurenconrad.com. Dit is een meer persoonlijke site waar ze tips geeft over meer onderwerpen dan alleen beauty. Ze heeft zelf een eigen boekenclub op de website. Dus move over Oprah want Lauren is meer dan klaar om jouw plaats in te nemen.

Lees ook