Lichaam Make-up Nagels Voeten en handen

Met Trind fashionnails en handcare de winter door!

Nagel-en handverzorgingsmerk Trind brengt binnen de nagellakcollectie Caring Color twee nieuwe kleuren uit in het vaste assortiment: een lichtgrijze kleur CC 125 en een taupe kleur CC 145. Op speciaal verzoek van consumenten, aldus het persbericht. De lichtgrijze kleur is al verkrijgbaar, de taupe kleur volgt uiterlijk begin januari 2012. Alle Trind Caring Colors kosten € 9,95.

De Trind Caring Color formulering geeft niet alleen de nagels een kleurtje, het verzorgt de nagels ook. Het totale palet bestaat uit 24 kleuren. Daarnaast wordt er elk seizoen een trendcolletie van 4 kleuren uitgebracht.

Speciaal voor de handen heeft Trind een reparerende handcrème, Trind Hand Repair. De Duo-Liposomen technologie in de crème helpt de huid met de aanmaak van vitamine F ter ondersteuning van de celopbouw. Het toegevoegde vitamine A, C en E complex beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. De handen ogen glad en verzorgt en voelen prettig  aan, aldus Trind’s persinformatie. Trind Hand Repair heeft ook een vochtinbrengende werking en zorgt ervoor dat het vocht veel langer in de huid wordt vastgehouden. De crème wordt snel opgenomen en laat geen vettig gevoel achter. Er is deze winter een Trind Hand Repair duopack beschikbaar, 2 voor de prijs van 1 voor € 12,95.

Lees hier meer over nagelverzorging.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen