De Philips RéAura heeft een aantal veiligheidskenmerken, zodat de laser technologie op een betrouwbare manier thuis gebruikt kan worden. Overbehandelingbescherming Als het apparaat vaststelt dat meer dan het aanbevolen doses is afgegeven binnen 24 uur, dan schakelt het zich automatisch uit en blijft het 24 uur lang vergrendeld. Dit om te voorkomen dat de huid […]

01:03 - 00:37
luistertijd 01:03 - leestijd 00:37

De Philips RéAura heeft een aantal veiligheidskenmerken, zodat de laser technologie op een betrouwbare manier thuis gebruikt kan worden.

Overbehandelingbescherming

Als het apparaat vaststelt dat meer dan het aanbevolen doses is afgegeven binnen 24 uur, dan schakelt het zich automatisch uit en blijft het 24 uur lang vergrendeld. Dit om te voorkomen dat de huid teveel laser krijgt, en kan rusten na de behandeling.

Oververhittingbescherming

Als de ingebouwde temperatuursensor een te hoge temperatuur meet in het apparaat wordt de laser automatisch uitgeschakeld.

Oogbescherming

Het apparaat geeft alleen lichtpulsen af als de twee contactpunten op de behandelkop tegelijkertijd in contact staan met de huid.

Kinderslot

RéAura werkt niet als de behandelingskop niet bevestigd is. Zo wordt voorkomen dat het apparaat onbedoeld door kinderen gebruikt kan worden.

Dit nieuws behoort tot het Philips ReAura merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees hieronder meer nieuws over Philips ReAura.

Lees ook