Philips RéAura laser skin rejuvenation is het eerste laser anti-verouderingsprogramma van Philips voor thuisgebruik.

01:10 - 00:42
luistertijd 01:10 - leestijd 00:42

Philips RéAura laser skin rejuvenation is het eerste laser anti-verouderingsprogramma van Philips voor thuisgebruik. Door gebruik te maken van licht, stimuleert Philips RéAura de natuurlijke celvernieuwing.

Philips RéAura is samen met de makers van Fraxel® laser technologie, de nummer één in professionele laser huidverjonging in Amerika, ontwikkeld.

Maar wat gebeurt er eigenlijk in de huid naarmate we ouder worden?

De huid is opgebouwd uit meerdere lagen. De dieper liggende laag, de dermis of lederhuid, bestaat uit een weefsel van collageenvezels die de huid stevig en soepel houden. Door veroudering en blootstelling aan zonlicht vermindert het collageen en ontstaan er lijntjes op de huid. De ophoping van pigment zorgt daarnaast voor ouderdomsvlekken en een ongelijkmatige teint.

Ontdek hoe Philips RéAura kan helpen de ouder wordende huid weer te laten stralen. Ga hier naar het filmpje dat er alles over uitlegt.

Dit nieuws behoort tot het Philips ReAura merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees hieronder meer nieuws over Philips ReAura.

Lees ook