Rituals Tatsu is een zeer uitgebreide verzorgingslijn voor mannen: een bodyscrub, een showergel & foam, een cream bath, een bodygel, een shampoo, een styling paste, een gel-wax en een deodorant.

01:30 - 00:54
luistertijd 01:30 - leestijd 00:54

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

Rituals Tatsu is een zeer uitgebreide verzorgingslijn voor mannen: een bodyscrub, een showergel & foam, een cream bath, een bodygel, een shampoo, een styling paste, een gel-wax en een deodorant. Dragon Mud is een bodyscrub met bamboe en vulcanische klei. Hij maakt de huid mooi glad en schoon. Ice Shower douchegel bevat eveneens bamboe en daarnaast Japanse munt waardoor hij lekker fis ruikt. Aan Blue Dragon Shower Foam is cederhout toegevoegd waardoor hij een weldadige geur heeft. Tijdens het douchen verandert hij in een romig en vol schuim dat de huid voedt en verzacht. Sento Cream Bath bevat wakame, bamboe, vitamine B en mineralen, waardoor de huid tijdens het baden een prettige oppepper krijgt.

Cool Dragon Bodygel is niet alleen lekker na een bad of douche, maar verzorgt de huid ook na een uurtje baantjes trekken. Hij bevat dezelfde ingrediënten als de Cream Bath, met zeewier als extraatje.  Ook in Cool Kami Shampoo zit Japanse munt, met daarnaast een aantal mineralen. Het haar wordt schoon en fris en ziet er mooi gezond uit.  De twee stylingproducten, Tatsu Shaper en Tatsu Gel Wax, bevatten beiden bamboe en oceaanmineralen en houden het haar lang in model. Banzai Deodorant, tenslotte, houdt de oksels 24 uur fris door toevoeging van wederom bamboe en Japanse munt.  De prijzen liggen tussen € 7,90 en € 13,90.

Lees hier meer mannen nieuws:

Lees ook