Mannen Parfum Vrouwen

BeautyJournaal’s Kerstborrel 2011 bij Annindriya Perfume Lounge

Het team van mensen dat aan BeautyJournaal meewerkt, wordt steeds groter. Daarom vonden wij het zo vlak voor de Kerst een mooi moment om met al die kanjers van van dit nieuwsportal mede zo’n succes maken, bij elkaar te komen en te toasten op een succesvol jaar en de goede vooruitzichten voor 2012. Wat is dan een toepasselijker omgeving dan de prachtige Annindriya Perfume Lounge van onze geurexpert Tanja Deurloo in Amsterdam? Parfumjournalist Erik Zwaga was ook aanwezig om onze ambassadeurs meer over zijn bijzondere, conceptuele parfumconcept te vertellen. Een beeldimpressie.

Als je trouwens benieuwd bent welke parfums bij Annindriya verkocht worden, loop dan even door het merkdossier heen dat deze maand online is bij BeautyJournaal.

Klik op de fotos voor een vergroting.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

8 reacties

 • Lieve Monique, dank je voor de ontzettend gezellige middag zondag. Wat een “mooi” idee, deze Kerstborrel met het hele BeautyJournaal team. Je fotoverslag geeft prachtig de goede sfeer weer.

  Tanja, Isadora en Sophie – bedankt voor jullie gastvrije ontvangst, de smaakvolle borrelhapjes en jullie prachtig parfumverhalen. Ik heb geboeid geluisterd en geroken. Een nieuwe wereld is voor me opengegaan.

  Erik, jij ook bedankt voor je interessante verhaal over je bijzondere, conceptuele parfumconcept.

  En, het laatst maar niet het minst, alle aanwezigen bedankt voor deze heel gezellige middag!

 • Monique, bedankt voor deze leuke middag! En Tanja, wat een mooie geuren en nog mooiere verhalen.
  Fijne kerst voor jullie allemaal!

 • Wat hebben we een geweldige middag gehad. Wat een leuke foto’s ook. Het was voor mij heel bijzonder om daar te zijn, om
  die geweldige geuren te ruiken, om iedereen (weer) te zien en met sommige kennis te maken. En: Hoe bijzonder is het dat je een geur ruikt die je zo diep raakt dat je er bijna van moet huilen? Vanochtend borstelde ik mijn haren uit en de geur omhulde me weer helemaal: ‘Sombre Negro’ van Yosh ‘ Het is alsof de essentie van mijn wezen gevat is in deze geur. Wat een geweldig cadeau is dat?! Dank jullie wel lieve Monique en Tanja. Ik ben nog lang niet uitgeroken bij de Perfume Lounge!!!!!
  Gelukkig hebben ze ook een webshop.

 • Was erg leuk om jullie allemaal (weer) te zien! Monique, bedankt voor de leuke middag en Tanja, voor de gastvrijheid en interessante en heerlijke geur belevenissen. ( onze huiskamer ruikt heerlijk van de geur strookjes!)

 • Leuke fotoimpressie, Monique! En het was ontzettend gezellig! Monique, dank je wel – het was een leuk idee. Tanja, Isadora en Sophie – bedankt voor de gastvrijheid. En wie ik vandaag heb ontmoet voor de gezelligheid! In mijn beleving – herhalingswaard.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.