shop HEMA Pure nagellak, vegan De nagellak trend is zo huidvriendelijk mogelijk, zo min mogelijk schadelijke chemicaliën. Het is een kleurrijke vegan lijn waarvan 85% ook plantaardig is. Su deed de test! Bekijken De blog I Love Perfume! plaatste recentelijk een ontzettend leuk lipdub filmpje van het Shiseido personeel in Frankrijk. Op het filmpje, die van […]

00:33 - 00:20
luistertijd 00:33 - leestijd 00:20

De blog I Love Perfume! plaatste recentelijk een ontzettend leuk lipdub filmpje van het Shiseido personeel in Frankrijk. Op het filmpje, die van de zomer is opgenomen, is te zien hoe zij al dansend met elkaar de 20ste verjaardag van hun fabriek in het Franse Gien vieren. In deze fabriek worden parfums geproduceerd voor Beauté Prestige International-merken zoals: Jean Paul Gaultier, Issey Miyake en Narciso Rodriguez. Nou ja, kijk maar gewoon!

Lees ook