shop ILIA Liquid Powder Chromatic Eye Tint – vegan Corine’s favoriete vegan oogschaduw!  ‘Je brengt dit oogproduct aan als een crème, en het droogt in een oogwenk op als een poeder. Geen ophoping in de oogplooitjes!’ Bekijken Nu té gestyled haar voor mannen samen met de metroman in de geschiedenisboekjes is verdwenen en de meer […]

01:36 - 00:57
luistertijd 01:36 - leestijd 00:57

Nu té gestyled haar voor mannen samen met de metroman in de geschiedenisboekjes is verdwenen en de meer nonchlante coup weer helemaal terug is, komt Redken met Loose Ends. Een stylingproduct dat veel mogelijkheden biedt, maar het kapsel altijd nonchalant en natuurlijk houdt. Loose Ends geeft geen keihard, onwrikbaar gel-effect of een plakkerig wax-hoofd, maar houdt het haar flexibel en toch goed in model. Gebruik is eenvoudig: een klein beetje aanbrengen op handdoekdroog haar en modelleren. Klaar.  Loose Ends kost € 20,25 voor 150 ml.

Alterna lanceert twee opmerkelijke alles-in-een producten voor mannen onder de naam Bamboo Men. De twee robuust verpakte producten zijn in de eerste plaats bedoeld als haarproducten, maar kunnen tevens dienst doen als bodywash en scheercrème. Handig voor mannen die wel goed verzorgt door het leven willen gaan, maar geen plankje vol tubes en potten in de badkamer willen hebben.  De eerste: Bamboo Men Invigorating Shampoo & Body Wash bevat bamboe-extract en hennep en belooft sterk haar en een gezonde hoofdhuid. De tweede: Bamboo Men Nourishing Conditioner & Shaving Cream, bevat eveneens bamboe en hennep en maakt het haar zacht en makkelijk doorkambaar. Daarnaast is hij dus, heel handig, te gebruiken als scheercrème. De producten ruiken lekker fris en mannelijk en bevatten geen parabenen, sulfaten en gluten. Ze zijn ter introductie samen verpakt in een mooie doos met bamboe-print, waardoor ze een aantrekkelijk cadeautje zijn. De prijs: € 20,- per tube.

Lees hier meer over haar producten voor mannen.

Lees ook