Philips RéAura bestaat uit een volledig programma om je huid weer te laten stralen. Onderdeel hiervan zijn de laser performance gel en het laser aftercare complex. Deze zorgen voor een optimale geleiding en behandeling van de huid. Samen met het Philips RéAura apparaat worden diverse tekenen van huidveroudering behandeld en verbeterd. Zowel de gel als […]

01:51 - 01:06
luistertijd 01:51 - leestijd 01:06

Philips RéAura bestaat uit een volledig programma om je huid weer te laten stralen. Onderdeel hiervan zijn de laser performance gel en het laser aftercare complex. Deze zorgen voor een optimale geleiding en behandeling van de huid. Samen met het Philips RéAura apparaat worden diverse tekenen van huidveroudering behandeld en verbeterd.

Zowel de gel als het complex zijn ontwikkeld in samenwerking met de makers van Fraxel® lasertechnologie, dermatologisch getest en ongeparfumeerd. Verder hebben zij als eigenschap hypoallergeen te zijn en verstopt het de poriën niet.

Laser performance gel

De laser performance gel staat garant voor optimaal huidcontact en zorgt ervoor dat RéAura soepel over de huid glijdt. Door de gel niet te gebruiken, wordt de huid mogelijk ongelijkmatig behandeld.

Laser aftercare complex

Het speciale laser aftercare complex hydrateert de huid tijdens het celvernieuwingsproces na de behandeling met RéAura. Het aftercare complex bevat kalmerende kamille en extracten van sint-janskruid en edelweiss, bekend om hun ontstekingsremmende werking. Verder zorgen de romige sheaboter en glycerine ervoor dat de huid gehydrateerd wordt, en het pompoenpitextract dat het celvernieuwingsproces wordt gestimuleerd.

Over Philips RéAura:

Philips RéAura laser skin rejuvenation is het eerste laser anti-verouderingsprogramma van Philips voor thuisgebruik. Door gebruik te maken van licht, stimuleert Philips RéAura de natuurlijke celvernieuwing.

Philips RéAura is samen met de makers van Fraxel® laser technologie, de nummer één in professionele laser huidverjonging in Amerika, ontwikkeld. Philips RéAura is meer dan een innovatief laserapparaat voor thuisgebruik.

Dit nieuws behoort tot het Philips ReAura merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees hieronder meer nieuws over Philips ReAura.

Lees ook