Boots! Wij volgen dit bedrijf al vele jaren met bewondering.

01:38 - 00:59
luistertijd 01:38 - leestijd 00:59

Boots! Wij volgen dit bedrijf al vele jaren met bewondering. Herinner je je de hype rond uit komen van het No 7 Protect & Perfect serum nog in 2007? De wereld stond op zijn kop, want onafhankelijke wetenschappers hadden in het BBC-wetenschapsprogramma met eigen ogen kunnen zien dat die verdomde collageenstimulerende stofjes in het serum echt wat deden in de huid. Wij, als cosmeticaexperts, weten natuurlijk al langer dat cosmetica echt wel wat kan doen, maar de gemiddelde wetenschapper wil of kan daar nog steeds niet aan. Nou, nu moesten ze wel. De gevolgen waren ook niet meer te overzien. Er ontstond een run op het product wereldwijd en maandenlang was het uitverkocht.

Inmiddels waren de gemoederen weer bedaard, tot dat het paradepaarde uit de stal van Boots weer met een voltreffer kwam: Nip + Fab Frown, met een Botox-achtige werking. Ook nu weer stonden de consumenten rijen dik buiten opgesteld in Engeland, en beautyJournaal liet haar deskundigen Johann Wiechers en Jetske Ultee reflecteren op de formulering.

Wat Boots ook doet, haar merken staan altijd in de belangstelling. Onlangs woonden wij nog een minibeursje bij in Amsterdam waar we kennis konden maken met de fantastische make-upexpert Lisa Elderidge en alle merken van de van origine Engelse apotheekketen. No. 7 skincare & make-up, Botanics, Soltan en Extracts, en nu ook de spalijn Champneys.

Fans van Boots producten kunnen nu lekker online shoppen in Nederland. Ga hier direct naar de webshop en doe je voordeel! Want er zijn heel wat aanbiedingen te halen.

Lees ook