shop Guerlain Mon Guerlain eau de parfum Mon Guerlain is het állerlekkerste poederachtige parfum van dit moment. Favoriet bij jonge vrouwen en we vertellen waarom…chic, eigenzinnig, zacht. Het komt zalig door de warmte van je huid tot leven. Bekijken De feestdagen komen nu lekker dichtbij. In dit eerste deel van een tweedelige Kerstshopping inspireren we […]

01:53 - 01:07
luistertijd 01:53 - leestijd 01:07

De feestdagen komen nu lekker dichtbij. In dit eerste deel van een tweedelige Kerstshopping inspireren we je met mooie, luxe producten die je huid een betoverende glinstering geven en een zalige geur.

Foto 1: (vlnr)

Foto 2: (vlnr)

Foto 3: (vlnr)

Foto 4:

Foto 5:

Wil je meer inspiratie voor de feestdagen? Lees hier make-up en haar tips voor de Kerst. Lees hier de favoriete kerstlook van Lydia le Loux.

(Sanne Cheret, fotografie Linda van Suntenmaartensdijk)

Lees ook