shop Bumble & Bumble Invisible Oil Heat & UV Protective Primer Schoonheidsspecialiste Anastasia gebruikt deze haarprimer al meer dan vier jaar. Het is ideaal voor de fijne haarstructuur tegen pluizen en voor een verfijnde styling. Bekijken Onlangs liet ik jullie kennis maken met mijn favorieten videosite Videojug, op deze site kan je zeer grappige en […]

02:25 - 01:27
luistertijd 02:25 - leestijd 01:27

Onlangs liet ik jullie kennis maken met mijn favorieten videosite Videojug, op deze site kan je zeer grappige en informatieve filmpjes bekijken. Een van de zeer grappige filmpje die ik vond, ging over het in model brengen van je schaamhaar. Kijk zelf maar en lees de andere trends voor het shapen van de schaamhaar zone.

How to style pubic hair

Shapen met de Ladyshape

Een handige tool voor het shapen van je schaamhaar is de Ladyshape van Daphne Heltzel. Er zijn drie vormen te koop: de Brazilian, het hartje en de triangle. Dit product is zeer handig omdat er een handvat aanzit, waardoor je het beter op de plaats kan houden terwijl je het scheert. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om naar een salon te gaan, voor het in vorm brengen van je schaamhaar. Daphne won dit jaar nog een businessprijs voor haar ludieke product. Het is te koop bij Etos.

Vajazzle en Pajazzle

Het shapen en stylen van de schaamhaar zone hoeft niet alleen te gebeuren door middel van het haar in model te brengen. Een andere zeer opvallende en gedurfde manier is een vajazzle of pajazzel. Vajazzle is het versieren en decoren van de vrouwelijke geslachtsdelen met kristallen, een pajazzle is het versieren van mannelijke geslachtsdelen met kristallen. Definitie van vajazzle via urbandictionary: ‘to decorate your vag with jewels, thus bedazzling your vagina’. Deze trend is afkomstig uit Engeland en dan vooral uit de plaats Essex en bekend geworden door het programma ‘The Only Way Is Essex’. In onderstaande video zie je Amy Childs en Sam Faiers van ‘The Only Way Is Essex’, waarbij Sam Faiers een vajazzle krijgt.

Vajazzle episode The Only Way Is Essex

Verven van je haar

Naast dat je je schaamhaar kan shapen en vajazzlen (of pajazzlen) kan je het ook verven. Er is een super grappig product op de markt waarmee je je schaamhaar in geweldige kleuren kunt verven. Het product heet Bikini Smart en is in Nederland verkrijgbaar in de kleuren: Hot Chocolate, Kinki Pink, en Beautyful Black. Het product is o.a te koop bij Christine Le Duc.

Wees creatief en veras jezelf en je partner met deze leuke en grappige mogelijkheden.

Lees ook