Philips RéAura laser skin rejuvenation is het eerste laser anti-verouderingsprogramma van Philips voor thuisgebruik. Door gebruik te maken van licht, stimuleert Philips RéAura de natuurlijke celvernieuwing. Philips RéAura is samen met de makers van Fraxel® laser technologie, de nummer één in professionele laser huidverjonging in Amerika, ontwikkeld. Philips RéAura is meer dan een innovatief laserapparaat […]

01:33 - 00:55
luistertijd 01:33 - leestijd 00:55

Philips RéAura laser skin rejuvenation is het eerste laser anti-verouderingsprogramma van Philips voor thuisgebruik. Door gebruik te maken van licht, stimuleert Philips RéAura de natuurlijke celvernieuwing.

Philips RéAura is samen met de makers van Fraxel® laser technologie, de nummer één in professionele laser huidverjonging in Amerika, ontwikkeld. Philips RéAura is meer dan een innovatief laserapparaat voor thuisgebruik.

Philips RéAura laser skin rejuvenation is geschikt voor de behandeling van gezicht, hals, decolleté, onderarmen en handen.

Voorhoofd

De huidstructuur gladder maken, fijne lijntjes verminderen en de huidteint egaler maken. Bedenk wel dat Philips RéAura fronslijnen en diepere rimpels niet kan verminderen.

Hals

Verminderen van fijne lijntjes en onvolkomenheden in de huidstructuur vereffenen.

Ogen

Verminderen van kraaienpootjes en fijne lijntjes. U kunt de botrand van de oogkas behandelen, maar niet de zachte huid binnen die rand.

Borst

Zichtbaar verminderen van ouderdomsvlekjes en gladder maken van de huidstructuur.

Wangen

Een egale huidteint creëren en ouderdomsvlekjes zichtbaar verminderen. Fijne lijntjes kunnen worden verminderd en de huidstructuur kan worden verbeterd.

Armen

Zichtbaar verminderen van ouderdomsvlekjes.

Mond

Verminderen van fijne lijntjes. Philips RéAura kan diepe rimpels niet doen afnemen.

Handen

Zichtbaar verminderen van ouderdomsvlekjes en gladder maken van huidstructuur.

Dit nieuws behoort tot het Philips ReAura merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees hieronder meer nieuws over Philips ReAura.

Lees ook