Philips RéAura laser skin rejuvenation is het eerste laser anti-verouderingsprogramma van Philips voor thuisgebruik.

02:50 - 01:42
luistertijd 02:50 - leestijd 01:42

Philips RéAura laser skin rejuvenation is het eerste laser anti-verouderingsprogramma van Philips voor thuisgebruik. Door gebruik te

maken van licht, stimuleert Philips RéAura de natuurlijke celvernieuwing.

Philips RéAura is samen met de makers van Fraxel® laser technologie, de nummer één in professionele laser huidverjonging in Amerika, ontwikkeld. Philips RéAura is meer dan een innovatief laserapparaat voor thuisgebruik.

Ontdek hoe je huidteint egaler en je huidstructuur gladder kunt maken en de fijne lijntjes kunt verminderen met dit baanbrekende anti-verouderingsprogramma.

Tips en trucs voor het gebruik van Philips RéAura

Een behandeling met Philips RéAura bestaat uit drie eenvoudige stappen. Hier wat tips om het gebruik van Philips RéAura zo aangenaam en makkelijk mogelijk te maken.

Tip 1: Philips RéAura is het hele jaar door te gebruiken, ook tijdens de zomermaanden. Neem wel voor en na het zonnebaden speciale maatregelen wanneer je bezig bent met de behandeling van RéAura. Dit geldt overigens ook voor het bruinen van de huid door middel van solariums en plaatselijke bruiningsbehandelingen.

Let op met de zon

Blootstelling aan zonlicht voor en na de behandeling kan het risico op ongewenste pigmentvlekjes en zonnebrand vergroten. Vermijd daarom significante blootstelling aan de zon en kunstmatig bruinen gedurende ten minste twee weken voor, tijdens en twee weken na de behandeling, Gebruik buiten deze periode een sunblock met minimaal factor 30. Op de behandelde gebieden. Gebruik de sunblock tijdens en ten minste drie maanden na de laatste behandeling.

Tip 2: voer de behandeling met Philips RéAura bij voorkeur ’s avonds uit. Roodheid, warmte en opgezwollenheid van de huid zijn normale reacties tijdens of na de behandeling. Deze effecten zullen tijdens de slaap aanzienlijk verminderen.

Tip 3: voor een optimaal resultaat gebruik je RéAura twee keer per week gedurende een periode van acht weken. Vaker behandelen heeft geen effect, omdat de huid zich na de behandeling dient te herstellen. Deze herstelperiode dient minimaal 48 uur te zijn.

Tip 4: heb geduld. Het behandelen met RéAura laat niet direct resultaat zien. Optimaal resultaat wordt bereikt na acht weken. Echter is na drie weken een egalere huidteint zichtbaar. Na vijf weken zijn de fijne lijntjes afgenomen. Nog een week later, in week 6, zijn de poriën verkleind. Hoe hoger de instellingen staan, hoe zichtbaarder de resultaten zullen zijn.

Bekijk hier de film waarin huidreacties op de ReAura besproken worden:

[media id=159 width=620 height=350]

Dit nieuws behoort tot het Philips ReAura merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees hieronder meer nieuws over Philips ReAura.

Lees ook