Zo net voor de feestdagen zijn er weer een aantal mooie geuren voor mannen op de markt gekomen.

02:04 - 01:14
luistertijd 02:04 - leestijd 01:14

Zo net voor de feestdagen zijn er weer een aantal mooie geuren voor mannen op de markt gekomen. Gucci lanceert Guilty Intense Pour Homme, Chanel komt met een reiseditie van Bleu de Chanel en Chopard lanceert Noble Cedar.

Gucci komt nog geen jaar na de introductie van Gucci Guilty Pour Homme met een nieuwe versie van de eau de toilette: Guilty Pour Homme Intense.  De geuropbouw is vrijwel gelijk aan de voorganger, met toevoeging van wat koriander, amber en leertonen, waardoor de geur inderdaad wat zwaarder, krachtiger en dus intenser is geworden. De flacon kreeg eveneens een update – de originele metalen fles is wat donkerder geworden, evenals het parfum zelf. De geur kost € 63,- voor 50 ml.

Chopard lanceert een opvolger van Noble Vetiver uit 2010: Noble Cedar. Een warme, kruidige en houtachtige geur met in de top zilverberk, een hart van salie en een basis van cederhout en hars van het zonneroosje. Zoals de naam al aangeeft, voert het cederhoutakkoord de boventoon. Het geheel is modern en enigszins klassiek een geur voor heren en mannen die dat graag willen zijn. Het Spaanse model Andres Valencoso staat model voor de campagne. Chopard Noble Cedar kost € 78,- voor 80 ml. en € 56,- voor 50 ml.

Chanel komt met een reisverstuiver van de herengeur Bleu de Chanel uit 2010. Zoals altijd bij Chanel ziet ook deze reisverstuiver er weer schitterend uit: strak, gelikt en donker, en verpakt in een mooie box.  Echt zo’n hebbeding waar je hebberig van wordt. De geur zelf is onveranderd:  een top van roze bessen, citrus en vitiver, een hart van grapefruit, cederhout en labdanum en een basis van wierook, gember en sandelhout. De reisverstuiver bevat 20 ml. Eau de toilette en komt met twee navullingen van ieder 20 ml. De box kost € 68,-. Er is ook een box met drie navullingen van 20 ml. Deze kost € 60,-

Lees ook