Philips RéAura laser skin rejuvenation is het eerste laser anti-verouderingsprogramma van Philips voor thuisgebruik.

02:09 - 01:17
luistertijd 02:09 - leestijd 01:17

Philips RéAura laser skin rejuvenation is het eerste laser anti-verouderingsprogramma van Philips voor thuisgebruik. Door gebruik te maken van licht, stimuleert Philips RéAura de natuurlijke celvernieuwing.

Philips RéAura is samen met de makers van Fraxel® laser technologie, de nummer één in professionele laser huidverjonging in Amerika, ontwikkeld. Philips RéAura is meer dan een innovatief laserapparaat voor thuisgebruik.

Ontdek hoe je huidteint egaler en je huidstructuur gladder kunt maken en de fijne lijntjes kunt verminderen met dit baanbrekende anti-verouderingsprogramma.

Het behandelen van de huid met Philips RéAura bestaat uit drie eenvoudige stappen.

Stap 1: Breng voor de behandeling een kleine hoeveelheid laser performance gel aan op een schone huid. De gel zorgt voor optimaal huidcontact en laat het apparaat gemakkelijker over de huid glijden.

Stap 2: Druk het apparaat licht op de te behandelen huid. Het laserlicht van Philips RéAura doet zijn werk diep in de huid. Daar stimuleert het de natuurlijke celvernieuwing van uw lichaam en gezicht, zodat oude en beschadigde huidcellen door frisse, nieuwe cellen worden vervangen.

Stap 3: Hydrateer de huid en stimuleer het celvernieuwingsproces door het laser aftercare complex aan te brengen. Deze bevat kamille, Sint-Janskruid en edelweiss extract die bekend staan om hun kalmerende eigenschappen en die huidirritaties voorkomen.

Voor een optimaal resultaat moeten de stappen twee keer per week herhaald worden, acht weken lang. Belangrijk is om een minimale pauze van 48 uur tussen de twee behandelingen per week in te lassen. Zo krijgt de huid rust om zich tussendoor te herstellen. Het resultaat is verbluffend. Na acht weken ziet de huidteint er egaler uit, is de huistextuur gladder en zijn fijne lijntjes verminderd.

Ga naar Douglas voor een persoonlijke RéAura huidanalyse of kijk op de website van Philips ReAura voor meer informatie.

  • Bekijk ook de instructiefilm en testimonials in het minimagazine hier.

Dit nieuws behoort tot het Philips ReAura merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees hieronder meer nieuws over Philips ReAura.

Lees ook