shop Olaplex Bonding Oil No 7 voor stug pluizig krul haar Favoriet bij Harriet! Het maakt haar droge, krullerige haar heel mooi glad, doorkambaar en met een prachtige kruldefinitie!   Bekijken Videojug.com is een van de leukste videosites op het Internet en niet heel bekend in Nederland. Op Videojug.com zijn video’s te vinden die ervoor […]

01:54 - 01:08
luistertijd 01:54 - leestijd 01:08

Videojug.com is een van de leukste videosites op het Internet en niet heel bekend in Nederland. Op Videojug.com zijn video’s te vinden die ervoor zorgen dat jij beter wordt in bepaalde activiteiten. Zo zijn er een aantal categorieën, namelijk: beauty&style, creative&culture, family&education, food&drink, health&wellbeing, lifestyle&home, love&dating, money&careers, sports&outdoors en technology&cars. In deze categorieën vind je video’s gemaakt door professionals die alles uitleggen wat je maar kan bedenken. Zo is er een video die vertelt hoe je met stoute kinderen om moet gaan tot een video die laat zien hoe je een Iers accent kan na doen. De video’s zijn vaak grappig en soms een beetje flauw, maar dat draagt allemaal bij aan de charme van Videojug.com. Natuurlijk zijn er ook heel veel heerlijke beautyvideo’s.

Zelf zegt de site:’ With over 60,000 free, professionally-produced ‘how to’ videos and guides, we provide expert solutions & step-by-step advice on getting good at life’. Eigenlijk is er voor iedereen wel een video te vinden. Hieronder staan een aantal van mijn favorieten, maar schroom niet om naar de site te gaan om zelf favorieten video’s te ontdekken. Alvast heel veel kijk plezier.

How to be sexy during the winter

 

How to make a perfect ponytail

 

How to solve a Rubik’s Cube in under a minute

 

How to do an Irish accent

How to deal with a naughty kid

How to fold a t-shirt in 2 seconds – explained

En de allerlaatste:

How to hide your porn (heel fout maar zo grappig)

Lees ook