Pupa heeft fantastische make-up, met mooie pigmenten en een waanzinnig goede houdbaarheid. In dit filmpje met hun beroemde make-upartist zie je alle beauty secrets nog eens op een rij, om een prachtige look te maken. [media id=155 width=620 height=350] Ga hier naar de Nederlandse Pupa website. Dit nieuws behoort tot het Pupa Merkdossier en wordt zonder tussenkomst […]

00:26 - 00:15
luistertijd 00:26 - leestijd 00:15

Pupa heeft fantastische make-up, met mooie pigmenten en een waanzinnig goede houdbaarheid. In dit filmpje met hun beroemde make-upartist zie je alle beauty secrets nog eens op een rij, om een prachtige look te maken.

[media id=155 width=620 height=350]

Ga hier naar de Nederlandse Pupa website.

Dit nieuws behoort tot het Pupa Merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees hieronder al het Pupa-nieuws.

Lees ook