Philips RéAura laser skin rejuvenation is het eerste laser anti-verouderingsprogramma van Philips voor thuisgebruik. Door gebruik te maken van licht, stimuleert Philips RéAura de natuurlijke celvernieuwing. Philips RéAura is samen met de makers van Fraxel® laser technologie, de nummer één in professionele laser huidverjonging in Amerika, ontwikkeld. Philips RéAura is meer dan een innovatief laserapparaat […]

02:38 - 01:34
luistertijd 02:38 - leestijd 01:34

Philips RéAura laser skin rejuvenation is het eerste laser anti-verouderingsprogramma van Philips voor thuisgebruik. Door gebruik te maken van licht, stimuleert Philips RéAura de natuurlijke celvernieuwing.

Philips RéAura is samen met de makers van Fraxel® laser technologie, de nummer één in professionele laser huidverjonging in Amerika, ontwikkeld. Philips RéAura is meer dan een innovatief laserapparaat voor thuisgebruik.

Ontdek hoe je huidteint egaler en je huidstructuur gladder kunt maken en de fijne lijntjes kunt verminderen met dit baanbrekende anti-verouderingsprogramma.

Dermatologen bevestigen dat vrouwen die Philips RéAura hebben geprobeerd zichtbare resultaten hebben bereikt.*

Bij 89% van de gebruiksters was de aanblik van de huid verbeterd. Philips RéAura stimuleert het natuurlijke verjongingsproces door tegelijkertijd meerdere tekenen van veroudering aan te pakken, waardoor de huid stralender wordt.

86% bleek een gladdere huidstructuur te hebben gekregen. Philips RéAura bevordert celvernieuwing in de diepere huidlagen voor een gladdere huidstructuur.

83% heeft een egalere huidteint gekregen. Philips RéAura vermindert het aantal ouderdomsvlekken zichtbaar, wat resulteert in een egalere huidteint.

Bij 81% van de gebruiksters waren de fijne lijntjes afgenomen. Philips RéAura stimuleert de productie van collageen, waardoor fijne lijntjes op plekken zoals rond de ogen en mond en op de wangen afnemen.

Resultaten zoals een egalere huidteint beginnen al zichtbaar te worden in de derde behandelweek, terwijl het gladder worden van de huid en het verminderen van de fijne lijntjes zichtbaar worden in de vijfde week. De veranderingen vinden geleidelijk plaats en verschillen van persoon tot persoon, dus er is geen reden voor zorg als het enige tijd duurt voordat het verschil zichtbaar wordt.

Voor de beste resultaten dien je twee keer per week te blijven behandelen gedurende acht weken. Belangrijk is om een minimale pauze van 48 uur tussen de twee behandelingen per week in te lassen. Zo krijgt de huid rust om zich tussentijds te herstellen.

* Na 12 weken thuisgebruik door 64 vrouwen. De resultaten zijn gebaseerd op analyse door onafhankelijke dermatologen van foto’s voor en na de behandeling.

Bekijk hieronder ook nog eens de resultaten van verkoopsters van Douglas Parfumerie die mee hadden gedaan aan een test met Philips ReAura:

Bekijk ook de instructiefilm en testimonials in het minimagazine hier.

Ga naar Douglas voor een persoonlijke RéAura huidanalyse of kijk op de website van Philips ReAura voor meer informatie.

Dit nieuws behoort tot het Philips ReAura merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook