Infinity Sun is een cosmetische tan die de huid verbetert, verrijkt, voedt en versterkt.

01:50 - 01:06
luistertijd 01:50 - leestijd 01:06

Infinity Sun is een cosmetische tan die de huid verbetert, verrijkt, voedt en versterkt. Het is bovendien een gecertificeerde, 100% natuurlijke tan zonder chemische toevoegingen die wordt gecombineerd met schoonheidsbehandelingen waardoor de huid er stralend en gezond uitziet.

Carmen Krul Donkersloot, eigenaresse van Centre Cosmetique Carmen (locatie Beverwijk) biedt sinds Juli 2010 Infinity Sun behandelingen aan in haar salon. “Ik ben enorm tevreden: het is gewoon een superproduct. Ik heb klanten die verslaafd zijn geraakt en iedere week terugkomen voor een tanbehandeling. Dat zegt toch wel wat, toch?”

Infinity Sun is ontstaan in Beverly Hills toen bruinen in de zon taboe werd. De vloeistoffen en elixers zijn ontwikkeld door dermatologen en bestaan uit huidversterkende en plantaardige ingrediënten, zoals walnootextract, aloë Vera en groene thee. Infinity Sun biedt tevens Anti-Age behandelingen die cellulite, fijne rimpeltjes en striae doet vervagen. Infinity Sun is sinds maart 2010 verkrijgbaar in de Benelux, exclusief via importeur Willeke van der Ven.

Op de vraag waarom Carmen gekozen heeft voor Infinity Sun antwoord ze: ‘Ik was op zoek naar een nieuw soort tan. Ik werkte altijd met chemische tans, die op het pigment inwerken. Ik was toe aan iets anders, beters! Zo kwam ik terecht bij Willeke. Het feit dat Infinity Sun uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten bestaat, sprak mij aan. Bovendien werkt het ook bij mensen die over geen of weinig pigment beschikken.”

Wilt u gaan werken met Sunless Tanning of zelf een sessie ondergaan? Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op InfinitySun.nl. Infinity Sun locaties zijn HIER te vinden.

Lees ook:

(advertorial)

Lees ook