Philips RéAura is een revolutionaire laserbehandeling voor thuisgebruik die lijntjes vermindert, de huidtextuur verbetert en uw huid een zichtbaar egalere teint geeft. Toonaangevende dermatologen bevestigen dat RéAura zichtbare resultaten geeft. Philips RéAura is veel meer dan alleen de producten in de doos, maar bestaat uit een volledig programma. Benieuwd naar deze baanbrekende innovatie op het […]

00:45 - 00:27
luistertijd 00:45 - leestijd 00:27

Philips RéAura is een revolutionaire laserbehandeling voor thuisgebruik die lijntjes vermindert, de huidtextuur verbetert en uw huid een zichtbaar egalere teint geeft. Toonaangevende dermatologen bevestigen dat RéAura zichtbare resultaten geeft. Philips RéAura is veel meer dan alleen de producten in de doos, maar bestaat uit een volledig programma.

Benieuwd naar deze baanbrekende innovatie op het gebied van anti-verouding? Bekijk het filmpje en zie wat RéAura voor jou kan betekenen.

[media id=151 width=620 height=350]

Ga naar Douglas voor een persoonlijke RéAura huidanalyse of kijk o op de website van Philips ReAura voor meer informatie.

Dit nieuws behoort tot het Philips ReAura merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook