Zakenpraat

Mascha Feoktistova van Beautygloss.nl wint als zakenvrouw in Viva top 400

Deze week werden weer de winnaars bekend gemaakt uit de vele categorieën van Viva’s top 400 van jonge, succesvolle vrouwen. In de categorie Zakelijk won superblogster Mascha (25) die met haar beautyblog ruim 44 duizend bezoekers trekt per dag.

De Viva site meldt dat ze haar inkomsten genereert uit advertenties, maar sinds een jaar ook uit haar eigen webshop.

Mascha laat op haar site weten dolgelukkig te zijn.

Een eervolle tweede plaats ging naar een al net zo succesvolle beautyblogster, Cynthia van MissLipgloss.nl


Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

2 reacties

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.