Of het nu Valentijnsdag, Kerst, Sinterklaas, Oud en Nieuw, weekend of juist niet, ’s avonds of juist ’s ochtends bij de koffie of onze favoriete week in de maand is: wij hebben altijd trek in chocolade.

02:13 - 01:20
luistertijd 02:13 - leestijd 01:20

Of het nu Valentijnsdag, Kerst, Sinterklaas, Oud en Nieuw, weekend of juist niet, ’s avonds of juist ’s ochtends bij de koffie of onze favoriete week in de maand is: wij hebben altijd trek in chocolade. En de cosmeticabranche speelt hier maar al te graag op in met gezichtsmaskers en lichaamsverzorgingproducten. En dat vinden wij helemaal niet erg. Hieronder even lekker genieten van al dat lekkers voor je huid en voor die lekkere zoete trek.

The Body Shop

Vanaf februari 2012 lanceert The Body Shop een nieuwe bad en douche lijn: Chocomania. Deze productlijn bestaat uit 6 naar chocolade geurende producten. Een douchecrème (zeeploos), bodyscrub, de welbekende bodybutter, bodylotion, lipbutter (smaakt ook naar chocolade) en een zeepje in de vorm van een hartje. Deze zijn ook in miniatuur formaat in cadeauverpakking verkrijgbaar. De producten ruiken allemaal sterk naar chocolade. De cacaobonen komen uit Ghana en alle ingrediënten zijn Fair Trade verbouwt. De producten zijn tussen de €3.00 en €7.00.

Thierry Mugler

Het parfum Angel bestaat al een tijdje, vanaf 1992. Maar na 20 jaar besloot het merk een nieuwe versie op de markt te brengen: de vrouw is in die 20 jaar ook veranderd, toch? De Angel Eau de Toilette is zeker geen lichtere versie van de eau de parfum. De geur staat bekend als verslavend en na deze uitleg begrijp ook jij waarom. Er zit namelijk een vleugje cacao in. Daar ga je weer, chocolade doet wat met ons vrouwen. De roze peperkorrels, cederhout en witte muskus zorgen voor een herkenbaar en karakteristiek parfum. Angel Eau de Toilette Refillible 40 ml kost €60.00, de 80 ml is voor een bedrag van €86.00 voor jou.

Dr. van der Hoog

Chocoladeverwennerij voor je gezicht is er ook. Dr. van der Hoog heeft in hun welbekende kant-en-klaar masker collectie ook een chocolade masker: Charming Chocolade.

Dit masker bevat pure cacao-extracten en geeft je huid een oppepper. De cacaoboter zorgt voor een zachte huid en vitamine E beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf. 10 tot 15 minuten puur geluk in een zakje. Charming Chocolade kost €2.19

(Sanne Cheret)

Lees ook