Nieuws op het gebied van droog en pluizig haar: een nieuw alles-in-één product en nieuwe jasjes voor beroemde anti-pluis behandelingen.

02:16 - 01:22
luistertijd 02:16 - leestijd 01:22

Nieuws op het gebied van droog en pluizig haar: een nieuw alles-in-één product en nieuwe jasjes voor beroemde anti-pluis behandelingen.

Hoe uniek is dit?

Uniq One wordt gecommuniceerd als een zeer veelzijdig haarmasker. Volgens de verpakking repareert het droog en beschadigd haar, gaat het pluis tegen, beschermt het tegen de hitte van föhn, steiltang en krultang, zorgt het voor zijdezacht haar, beschermt het de kleur van het haar tegen UV-straling, maakt het haar makkelijker doorkambaar, krijg je geen klitten meer of gespleten haarpunten, en krijg je volume en langer gemodelleerd haar erbij cadeau. Dat is nogal wat! Het product kan op zowel droog als nat haar gebruikt worden. Je sprayt het op je haar, direct na het wassen, als een conditioner, waarna je je haar goed doorkamt. Uniq One moet niet uitgespoeld worden. Je laat het even inwerken en brengt daarna je gebruikelijke stylingproduct aan, waarna je je haar gewoon kunt stylen. Uniq One is desgewenst dagelijks te gebruiken. Het kost € 17,50 voor 150 ml. Te koop bij kapsalons blijkbaar, maar waar? Dat meldt het persbericht niet (….) Internationale info vind je via www.uniq-one.com. Ons testpanellid Jasmine gaat het in ieder geval binnenkort reviewen. We’ll wait and see.

Frizz-Ease gerestyled

John Frieda heeft z’n hele Frizz-Ease collectie in een nieuw jasje gestoken. De producten zijn voortaan smaakvol verpakt in een zilver-lila-lichtblauw jasje. De producten zelf zijn ongewijzigd. Wel hebben de bekende Curl Around shampoo en conditioner een nieuwe naam gekregen. Ze heten nu Dream Curls shampoo en conditioner.

De Frizz-Ease collectie is uitgebreid en bestaat uit meerdere shampoos, conditioners, serums, olie en stylingproducten. Door de jaren heen hebben ze hun effectiviteit meer dan bewezen – ze ontwarren het haar, verzorgen droog en dor haar en gaan pluis op effectieve manier tegen. Klinkt een beetje als reclame, maar in dit geval is dat terecht. Frizz-Ease is gewoonweg goed spul en heeft zich in de loop der jaren meer dan bewezen. De producten kosten tussen de 8,99 en € 13,99 en zijn verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat en DA. Gelukkig, hier worden wel verkoopadressen bij vermeldt 🙂

Lees ook