shop NARS Light reflecting eye brightener Met deze brightening concealer ziet je oopopslag er in een keer frisser uit! Geen cakey effect, wel dekkend. Vooral verhelderend. Bekijken Deze periode draait op BeautyJournaal het bijzondere minimagazine over de nieuwste innovatie van Philips: de eerste huidverbeterende laser voor thuisgebruik: de RéAura. We benadrukken ‘innovatie’, omdat het daadwerkelijk […]

01:16 - 00:45
luistertijd 01:16 - leestijd 00:45

Deze periode draait op BeautyJournaal het bijzondere minimagazine over de nieuwste innovatie van Philips: de eerste huidverbeterende laser voor thuisgebruik: de RéAura.

We benadrukken ‘innovatie’, omdat het daadwerkelijk de eerste keer is in de cosmeticageschiedenis dat een bedrijf erin geslaagd is om een zeer bekende lasertechnologie, de Fraxel lasertechnologie, zodanig technisch aan te passen, dat het ook geschikt, werkzaam, en veilig is voor thuisgebruik.

Apparaatjes die de huidverbetering een flinke stimulans geven met behulp van licht en warmte zijn een trend aan het worden. Niet alle apparaatjes werken even goed, afgezet tegen de kwaliteit van de apparatuur die in de salon of bij een cosmetisch medisch centrum te vinden is. Philips brengt een revolutie teweeg met de RéAura. Er wordt geen gebruik gemaakt van IPL of Led, maar van laser lichtbundels.

Lees er alles over in dit mooie magazine, en bekijk ook de film, waarin extra uitleg wordt gegeven en drie verkoopsters van Douglas hun ervaring delen over het gebruik van de RéAura.

Ga hier naar het minimagazine en laat je verrassen.

Ga daarna naar Douglas voor een test en laat ons weten wat je ervan vindt!

Lees ook