shop Olaplex Bonding Oil No 7 voor stug pluizig krul haar Favoriet bij Harriet! Het maakt haar droge, krullerige haar heel mooi glad, doorkambaar en met een prachtige kruldefinitie!   Bekijken Net5 gaat dit najaar samen met Keune Haircosmetics in het nieuwe programma ‘Next Hair Guru’ op zoek naar getalenteerde kappers die met elkaar gaan […]

01:44 - 01:02
luistertijd 01:44 - leestijd 01:02

Net5 gaat dit najaar samen met Keune Haircosmetics in het nieuwe programma ‘Next Hair Guru’ op zoek naar getalenteerde kappers die met elkaar gaan strijden om door te breken als beste hairstylist van Nederland. Keune is hoofdsponsor van dit programma met als doel de kwaliteit van de kapper als specialist meer bekendheid te geven. Met uitdagende opdrachten, zoals celebrity fotoshoots, worden de kandidaten geprikkeld om alles uit de kast te halen om de meest creatieve kapsels te creëren. Deze creaties komen tot stand met de professionele producten van Keune.

Next Hair Guru draagt eraan bij dat het aanzien van het mooie kappersvak wordt verhoogd, aldus het ingekomen persbericht. Keune wil met de sponsoring van dit programma de kappersbranche een boost geven. De grootste Nederlandse producent van professionele haarverzorgingsproducten biedt de winnaar de mogelijkheid om door te breken als internationaal hairstylist. Dé Next Hair Guru gaat met het International Academy Team van Keune de hele wereld over reizen om spectaculaire haarshows te geven.

Keune Haircosmetics

Opgericht in 1922 door Jan Keune – één van de grondleggers van de permanentbehandeling – is Keune uitgegroeid tot een multinational, gespecialiseerd in hoogwaardige, professionele haarcosmetica voor de kappersbranche. De zelfstandige structuur als familiebedrijf geeft Keune een unieke positie op de internationale markt. Keune Haircosmetics heeft naast een hoofdkantoor in Nederland, dochterondernemingen in België, Frankrijk, Zwitserland, Kroatië en in de Verenigde Staten. Keune producten worden geëxporteerd naar alle continenten en tienduizenden kappers in meer dan 70 landen gebruiken de professionele haarverzorgingsproducten in hun kapsalons.

Next Hair Guru is vanaf dinsdag 1 november gedurende 10 weken om 21.30 uur te zien op NET5.

Lees ook