shop Viridian Vegan vitamine D3 + K2 Viridian Vitamin D3 & K2 bevat de meest effectieve vorm van vitamine D in combinatie met vitamine K2 (MK-7) voor de instandhouding van sterke botten. Bekijken Beste fans van BeautyJournaal, ons nieuwsportal zal de komende nacht enige tijd uit de lucht zijn, en dus ook niet bereikbaar zijn. […]

00:26 - 00:16
luistertijd 00:26 - leestijd 00:16

Beste fans van BeautyJournaal, ons nieuwsportal zal de komende nacht enige tijd uit de lucht zijn, en dus ook niet bereikbaar zijn. BeautyJournaal wordt overgezet op een andere server. Wij verwachten in de ochtend van 1 november weer gewoon te kunnen draaien, maar het kan zijn dat nog niet alle content volledig beschikbaar is (zoals een filmpje bijvoorbeeld, of een foto). Excuses voor het ongemak!

Het BeautyJournaal team.

Lees ook