shop Iconic Elements Anti-aging cream. Clean beauty! Krachtpatser! Met het natuurlijke gouden duo vit C en E, en ferulazuur (een plantaardig antioxidant). Bekijken Zelfs in een financieel slechte tijd laten wij vrouwen ons niet afschrikken. Om deze reden gaat ICI Paris XL haar keten in Nederland uitbreiden met 7 winkels, aldus het eigen persbericht van […]

01:19 - 00:47
luistertijd 01:19 - leestijd 00:47

Zelfs in een financieel slechte tijd laten wij vrouwen ons niet afschrikken. Om deze reden gaat ICI Paris XL haar keten in Nederland uitbreiden met 7 winkels, aldus het eigen persbericht van de keten dat deze week bij ons binnenkwam. De nieuwe winkels worden geopend in Purmerend, Arnhem, Kronenburg, Wassenaar, Zevenaar, Leiden en Oegstgeest. Met deze nieuwe winkels zijn er 137 ICI Paris XL filialen in Nederland.

ICI Paris is 14 jaar op de Nederlandse  markt. In deze tijd is de consument veranderd, stelt ICI Paris XL. “We weten wat we willen, alleen kunnen we de keuze moeilijk maken omdat er zo’n groot aanbod is.” ICI Paris XL beschrijft in een persbericht te investeren in meer personeel en zo het winkelconcept te veranderen met een toevoeging: persoonlijk advies (….). De winkels zijn zo ingedeeld dat je zowel zelf kunt rond shoppen, als persoonlijk advies kunt krijgen.

Dit ‘nieuwe winkelen’ kun je aan het einde van 2011 bij 66 winkels, in 2012 zullen er nog 35 winkels worden gerestyled. Het hele project duurt in totaal 4 jaar, na deze periode kun bij iedere ICI Paris XL in Nederland persoonlijk advies krijgen.

(Sanne Cheret)

Lees ook:

Lees ook