Wat een geweldig etuitje met de twee bestsellers uit de make-upcollectie van Pupa Milano bij elkaar. En nog leuker….je betaalt maar voor een product, de andere krijg je er gratis bij. Leuke suggestie voor een kado, toch? PUPALASH MASCARA De nieuwe, laatste generatie, revolutionaire mascara van PUPA met een innovatieve formule. Het combineert een onberispelijk […]

01:25 - 00:51
luistertijd 01:25 - leestijd 00:51

Wat een geweldig etuitje met de twee bestsellers uit de make-upcollectie van Pupa Milano bij elkaar. En nog leuker….je betaalt maar voor een product, de andere krijg je er gratis bij. Leuke suggestie voor een kado, toch?

PUPALASH MASCARA

De nieuwe, laatste generatie, revolutionaire mascara van PUPA met een innovatieve formule. Het combineert een onberispelijk make-up resultaat met een effectieve behandeling die de groei van de wimpers stimuleert. Direct resultaat: perfecte wimpers, gekruld en met nieuw volume; maximale definitie van de wimpers en een extra zwarte kleur. Na 30 dagen: de werkelijke groei van de wimpers is verhoogd met 2,5 keer!

+

MINI MULTIPLAY PENCIL

Triple Purpose Eye Pencil

MULTIPLAY van PUPA is een ware sensatie en voldoet aan al je make-up behoeften. Een creamy textuur die makkelijk is aan te brengen, comfortabel aanvoelt en long-lasting is. Geen vegen en optimaal watervast! Veelzijdige manier van aanbrengen voor een variabel resultaat, dankzij deze formule. Dit potlood is op drie manieren te gebruiken: Kajal – Eyeliner – Oogschaduw

De mascara en Multiplay pencil zitten verpakt in een feestelijk zilveren etui. Je betaalt alleen voor de mascara en ontvangt het Multiplay pencil en het etui cadeau! Adviesverkoopprijs: € 17,50. Ga voor meer informatie naar de Pupa website.

Dit nieuws behoort tot het Pupa Merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook