Vorig jaar was Pupa Milano het eerste merk dat craquele nagellak op de markt bracht en al snel volgden vele anderen merken ook. Vrouwen vinden het effect van de opengebarsten lak erg leuk, zo blijkt wel. Pupa Milano heeft inmiddels de nieuwe najaarscollectie alweer voor je klaar staan. Kijk hieronder maar. Ga voor meer informatie […]

00:29 - 00:17
luistertijd 00:29 - leestijd 00:17

Vorig jaar was Pupa Milano het eerste merk dat craquele nagellak op de markt bracht en al snel volgden vele anderen merken ook. Vrouwen vinden het effect van de opengebarsten lak erg leuk, zo blijkt wel. Pupa Milano heeft inmiddels de nieuwe najaarscollectie alweer voor je klaar staan. Kijk hieronder maar.

Ga voor meer informatie naar de Pupa website.

Dit nieuws behoort tot het Pupa Merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook