De herfst is begonnen, de blaadjes beginnen te verkleuren en verassend genoeg is het heel erg mooi weer.

04:29 - 02:41
luistertijd 04:29 - leestijd 02:41

De herfst is begonnen, de blaadjes beginnen te verkleuren en verassend genoeg is het heel erg mooi weer. Het andere leuke aan de herfst is dat het nieuwe tv seizoen weer is begonnen. Dit betekent nieuwe series met nieuwe acteurs (soms oude bekende) en natuurlijk geweldig nieuwe looks. Nou leek het ons leuk om jullie rond te leiden door het land van televisie en de geweldige looks die erbij passen. Let wel: in Amerika. 

50’s are hot

Mad Men is nu al een paar jaar een daverend succes, dit seizoen komen er geduchte concurrenten bij, die de jaren 50 en 60 verbeelden. Een hele interessante is de tv serie The Playboy Club. Deze serie gaat over de roemruchte club in Chicaco in de jaren 60 waar je alleen met een exclusieve sleutel toegang toe had. Dit gegeven spreekt natuurlijk enorm tot de verbeelding, geen wonder dat er een serie over gemaakt is. Naast dat de dames natuurlijk in de beroemde ‘bunny ’ kostuums rondlopen en de heren er heerlijk uitzien in hun strakke pakken, is de make-up en het haar ook geweldig. 

The Playboy Club look

Om deze prachtige sensuele en zeer vrouwelijke look na te maken, heb je een aantal producten nodig. Allereerst beginnen we met de nagellak, deze moeten natuurlijk rood zijn. Een hele mooie is OPI’s Ali’s Big Break. Het heeft een lichte glitter voor net een kleine twist. Naast rode nagellak is deze look natuurlijk niet compleet zonder rode lipstick. Voor inspiratie, lees dit eerder verschenen artikel. Als je niet helemaal zeker weet welke kleur bij jou past, dan kan Lydia le Loux je helpen.

Pan Am + de look

Pan Am is ook zo’n nieuwe serie waarbij je je vingers aflikt. Deze show is geïnspireerd op de luchtvaartmaatschappij, waar in die tijd de dames in de rij stonden om stewardess te kunnen worden. Tegenwoordig noem dat je natuurlijk niet meer zo (politiek incorrect), je noemt het nu flight attendant. Toch spreekt dat niet zo tot te verbeelding, geef ons die jaren’50 stijl maar. Ook qua make-up! Heel belangrijk voor deze look is de wenkbrauw. Die moet flink aangezet worden. Doe dit met een kleur die past bij je wenkbrauwhaar of ga een kleur donkerder. Dit is net wat avontuurlijker en moderner, ook veel gezien tijdens de New York Fashion Week. Gebruik een potlood als je meer ervaren bent en oogschaduw als beginner. Het is belangrijk dat je er haartjes bij tekent en niet alleen je originele wenkbrauw inkleurt. Een heel leuk product om je wenkbrauwen te vormen is Pupa Eye Brow Mania, waar eerder dit artikel over verscheen. Laat je ook inspireren door het onderstaande wenkbrauwoverzicht. Om deze look af te maken gebruik je een perzikkleurige blush en een mooie lichte liptint.

Remakes

Iets waar de ‘Yanks’ dol op zijn, zijn remakes. Oude films en series in een nieuw jasje stoppen. Dit seizoen hebben ze precies dat gedaan met de meest iconische show van televisie, Charlie’s Angels. Ik denk niet dat de nieuwe serie hetzelfde zal doen als de oude serie deed voor Farrah Fawcett, maar het zal zeker entertaining zijn. De serie gaat over drie mooie jonge vrouwen met een crimineel verleden die gaan werken voor Charlie (zoals iedereen eigenlijk wel weet). De angels zijn dit keer een blonde, een donkerharige en een getinte dame. Wat leuk aan hun look is, is dat hun mooiste features ook echt naar voren komen. Dus heb je prachtige lippen, draag eens een knal roze lipstick. Een hele mooi is de Rimmel Moisture Renew Lipstick in Rose Passion 880. Probeer je ogen te accentueren en wees avontuurlijk. Een leuke manier om dit te doen is met nepwimpers. Eylure heeft een hele mooie collectie en in dit artikel lees je hoe je zo moet op doen. Dus wees net als Charlie’s Angels en benadruk jouw mooiste feature.

Helaas zijn deze tv series nog niet op de Nederlandse buis te zien, maar de meeste mensen weten via internet deze series wel te vinden. Laat je inspireren en vertel ons welke look jij gaat proberen.

Lees ook