Grijs geworden Haar Kleuren Stylen

Het moet kort en ruig deze winter, roept Koffijberg kappers

Koffijberg kappers steekt het niet onder banken of stoelen: de nieuwe haartrend is lekker ruig. Het moet kort en veel kleur hebben (vooral een aparte kleur), zo lezen we in de perscommunicatieen het moet ruig zijn. Koffijberg noemt het Rough Glam.

Kleurspecialiste Kimm Koffijberg vertelt enthousiast dat de korte coupe ‘in’ in, maar dat daar nog best lange lokken in mogen zitten – als het effect uiteindelijk maar ruig is. De grote kleurcontrasten in de kapsels en scherpe kniptechnieken zorgen voor een edgy gevoel. Maar in de ogen van Koffijberg nog steeds met een sterk vrouwelijk accent. De modellen op de afbeelding stralen rock en roll uit maar zijn ook perfect en chic gestyled. Warme en zachte tinten zijn gecombineerd en donkere en lichten tinten gaan ook heel goed samen.

Door een mes te gebruiken bij dikkere haar structuur en een schaar te gebruiken bij fijner haar is de ruige look gecreëerd.

(Sanne Cheret)

Meer over nieuwe haarlooks lees je hier.

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen