Modeondernemer, stylist en ontwerper Jos van Raak, bekend van de vele BN'ers die hem de winkel leeg kopen, hield deze week zijn 9e modeshow, in de Amsterdamse westergasfabriek.

00:50 - 00:30
luistertijd 00:50 - leestijd 00:30

Modeondernemer, stylist en ontwerper Jos van Raak, bekend van de vele BN’ers die hem de winkel leeg kopen, hield deze week zijn 9e modeshow, in de Amsterdamse westergasfabriek. Het was weer een dolle boel, heel BN’nend Nederland was aanwezig, of liep anders wel als model mee in de show. Onze kapper Piet-Jan Duivenvoorden verzorgde dit jaar het haar en dat heeft hij supergoed gedaan. Hij verklapte ons nog dat momenteel haarstukjes zoals die van Balmain maar ook Flip-In een ware hit aan het worden zijn. Geen vrouw in het wereld loopt meer zonder haarstukje…het is maar dat je het weet:-)

Bekijk hier de show nog eens:

Lees ook