shop CeraVe Moisturing Cream voor de droge huid Deze enorme pot crème werkt zowel vochtbindend als beschermend van je natuurlijke huidbarrière. Het is een rijke, niet-vette en parfumvrije crème, met een gepatenteerde technologie die voor continue afgifte zorgt van hyaluronzuur en drie typen ceramiden. Monique is fan! Bekijken Je had hem vast al gezien vandaag: […]

01:26 - 00:52
luistertijd 01:26 - leestijd 00:52

Je had hem vast al gezien vandaag: het minimagazine van dr. Murad is uit. De beroemde Amerikaanse dermatoloog die een heel goede visie op hydratatie van de huid heeft. Vergeet het water drinken en oeverloos smeren met vochtbindende crèmes: je moet slimmer te werk gaan. Met krachtige vochtvasthoudende stoffen in zowel crème als voedingssuppletie. Hiervoor maakt Murad gebruik van een glucosamine derivaat.

En het zou geen echte arts zijn, als hij niet alleen met goed (in zijn praktijk) bewezen, werkzame stoffen zou werken in zijn verzorgingsproducten, Less is More – hij weet waarover hij praat.

dr.Murad was al enige tijd in Nederland verkrijgbaar via kleinschalige distributie, maar vanaf nu gaan de remmen los. Let maar op, je zal steeds meer van zijn visie en zijn producten horen.

We zijn er trots op dat we je alvast een primeur mogen geven! Op pagina 4 vindt je een mooie mail & win actie om kennis te maken met zijn filosofie. Schrijf je in! Elk worden elke dag prijzen verloot – een maand lang.

Veel leesplezier!

Ga hier direct naar het minimagazine van dr.Murad

Lees ook:

Lees ook