shop Footlogix voetvijl, Callus Softener en mousse De vijl en de mousse van Footlogix zijn voor schoonheidsspecialiste Anneloes de beste die ze tot nu toe getest heeft! Heerlijke gladde voetjes;-) Bekijken We beleven ons eerste commerciële jubileum! Zojuist is het 20ste minimagazine online gegaan – van dr. Murad! Tijd om jullie een prachtig overzicht te geven van alle […]

01:03 - 00:38
luistertijd 01:03 - leestijd 00:38

We beleven ons eerste commerciële jubileum! Zojuist is het 20ste minimagazine online gegaan – van dr. Murad! Tijd om jullie een prachtig overzicht te geven van alle magazines die we tot nu toe voor cosmeticamerken hebben gemaakt. De designs worden verzorgd door onze waanzinnig goede vormgever & visual branddesigner Joost la Housse.

Onze webdesigner Esther Neeleman maakte exclusief voor BeautyJournaal het mooie format in flash.

Momenteel draaien er mooie magazines van Pacaud Beauty Innovations over het doormeten van je huid, nieuwe producten en de Pascaud Foundation en van dr. Murad met zijn unieke vochtregulerende concept en nie

We zijn trots op jullie en we bedanken alle merken en hun brandmanagers die vanaf het begin af aan vertrouwen hebben gehad in het unieke nieuwsplatform dat BeautyJournaal is.

Monique Lindeboom, journalist en oprichter van BeautyJournaal.nl

Ps; vanaf 13 september zijn we eens in de vier weken live te zien in de uitzending bij KoffieMAX, met leuke, wisselende beautyonderwerpen. Kijken dus!

Lees ook