Leg de focus op je wenkbrauwen: voor een totale trendy en modieuze look heb je perfect verzorgde wenkbrauwen nodig. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om de “VIP look” te krijgen. Pupa Milano heeft alle hulpmiddelen die je nodig hebt voor een glamorous touch aan je look. PUPA EYEBROW MANIA: gemakkelijk professioneel gestileerde wenkbrauwen. […]

01:29 - 00:53
luistertijd 01:29 - leestijd 00:53

Leg de focus op je wenkbrauwen: voor een totale trendy en modieuze look heb je perfect verzorgde wenkbrauwen nodig. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om de “VIP look” te krijgen. Pupa Milano heeft alle hulpmiddelen die je nodig hebt voor een glamorous touch aan je look. PUPA EYEBROW MANIA: gemakkelijk professioneel gestileerde wenkbrauwen.

Colored Powder + Fixing Wax

Krijg nu professioneel gevormde wenkbrauwen! De smart kit om de wenkbrauwvorm te versterken en op te vullen. De gekleurde poeder zorgt voor de gewenste vorm en versterkt de kleur. De transparante wax temt, verzorgt en verfraait de wenkbrauwen en houdt ze de hele dag in model. Het schuine penseel brengt de poeder precies en gelijkmatig aan. Het ronde penseel fixeert de kleur en de rommelige wenkbrauwen.

Tip van de PUPA visagisten:

Voor en perfect resultaat kies je een tint donkerder dan je eigen wenkbrauw: de poeder lijkt altijd donkerder. Mix de wax met de gekleurde poeder voor een dramatisch effect. De sleutel voor een modieuze en trendy wenkbrauw make-up is om de rest van de huid zo egaal mogelijk te maken en de wenkbrauw het middelpunt van de look te houden. Gebruik neutrale kleuren voor het gelaat voor een modieuze uitstraling! Ga voor meer informatie naar de Pupa website.

Dit nieuws behoort tot het Pupa Merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook