Geen tijd om je nagels te lakken maar toch leuk voor de dag willen komen met wild gedecoreerde nagels? Geen probleem.

01:56 - 01:10
luistertijd 01:56 - leestijd 01:10

Geen tijd om je nagels te lakken maar toch leuk voor de dag willen komen met wild gedecoreerde nagels? Geen probleem. Sally Hansen anticipeert op de nieuwste nageldecoratietrend: nagellakstrips met kekke designs. Daarmee voorzie je je nagels volgens Sally in recordtijd van een professionele manicure die tot wel tien dagen blijft zitten. Je verwijdert de kleefstrip, druk de strip op je nagel en vijlt ‘m in model. Klaar! Geen gepruts, geen geknoei, geen tijd kwijt met laten drogen – aldus Sally. Er zijn zes opmerkelijke varianten, van een vervaarlijke luipaardprint tot schattige kantpatronen. Uitgekeken op je patroontje? Verwijderen gaat eenvoudig met gewone nagellakremover. De strips kosten € 11,99 per setje. Wie doet dit al wekelijks?

OPI liet zich voor haar herfst-wintercollectie inspireren door een rondreis door de Amerikaanse steden. De kleurrijke inwoners en hun culturele erfgoed vormde de inspiratiebron voor twaalf mooie kleuren nagellak in heidetinten, kaki, chocoladebruin, roze, perzik en rood. De lakjes kregen de beroemde leuke namen mee als ‘Suzi Takes The Wheel’, ‘Road House Blues’ en ‘Are We There Yet?’. De lakjes bevatten geen DBP, tolueen of formaldehyde – ook dat is bekend van OPI. Een flesje van 15 ml. kost € 13,95. Voor € 17,95 heb je een minipack met daarin 4 miniflesjes van elk 3,75 ml. Te koop vanaf september 2011.

Ook nieuw bij OPI is een serie van drie sprankelende, glitterende kleuren nagellak die voortkomt uit een samenwerking tussen OPI en tennislegende Serena Williams. De lakes zijn nu te koop per setjes van twee. Het eerste setje bevat de kleur ‘Your Royal Sine-ness’(metallic zilver) en ‘Servin’Up Sparkle’ (zilver glitter). De tweede set bestaat uit ‘Grape… Set… Match’ (metallic paars) en wederom ‘Servin’Up Sparkle’. Je kunt de lakjes afzonderlijk dragen, maar ook combineren voor een nog glitterender resultaat. Een setje kost € 19,95.

Lees ook