Een lekker nazomertrendje bij Catrice: Modern Muse, een hele leuke vertaling van de welbekende sixities stijl naar de zomer van nu.

01:49 - 01:05
luistertijd 01:49 - leestijd 01:05

Een lekker nazomertrendje bij Catrice: Modern Muse, een hele leuke vertaling van de welbekende sixities stijl naar de zomer van nu. Een limited edition collectie make-up producten die het prima doen op een mooi gebruinde, van vakantie meegebrachte teint.

Op de ogen gaat een glanzende crème oogschaduw die meteen smelt en daardoor een mooie, rijke glans geeft. Hij blijft de hele dag of avond zitten en verdwijnt niet in plooitjes. Made to Stay oogschaduw is verkrijgbhaar in bruin, brons en goud voor € 3,49 per stuk. In de sixties wrden de ogen stevig aangezet met eyeliner. Carice heeft drie oogpotloden die hetzelfde dramatische effect geven, maar veel makkelijker aan te brengen zijn. Verkrijgbaar in drie tinten voor € 2,29 per stuk.  De Evolution to Revolution mascara heeft een ingneieus systeem waarmee je zelf bepaalt hoeveel mascara er op de borstel komt. Daardoor zijn twee effecten mogelijk met hetzelfde product: een subtiel, natuurlijk effect of spectaculair lange en volle wimpers. De mascara is verkrijgbaar in zwart en kost € 4,49. Geen sixties look is compleet zonder een pasteltint op de lippen. Catrice heeft in deze lijn twee kleuren:  een zacht roze-rrod en een zacht oranje-rood. Ze geven een natuurlijke finish en zijn geschikt als kleurrijke basis voor een ferme gloss. De prijs: € 3,99 per stuk. Voor de nagels heb je keuze uit vijf metaalkleuren: brons, goudgeel, oranje, khaki en blauw.Mooi glanzend en heel makkelijk aan te brengen. De nagellak houdt tot wel zeven dagen. De prijs: € 2,49 per stuk.

De producten van Catrice zijn in Nederland exclusief te koop bij het Kruidvat. Deze Modern Muse collectie ligt in augustus en september 2011 in het schap.

Lees ook