Guess Seductive I’m Yours is een geur voor de independent woman, zoals Beyoncé al eens bezong.

01:14 - 00:44
luistertijd 01:14 - leestijd 00:44

Guess Seductive I’m Yours is een geur voor de independent woman, zoals Beyoncé al eens bezong. Deze vrouw is zelfverzekerd, verleidelijk en brengt de hoofden van mannen op hol. Het merk Guess staat voor de sexy curvy vrouw die weet wat verleiden is. Dit parfum is volgens Paul Marchiano (oprichter Guess) een geweldige aanvulling voor de Guess Seductive lijn. Deze geur zal het zeker goed doen bij een jonge doelgroep. Doordat deze geur vrij zoet is, zal deze geur zeer gewaardeerd worden door jonge meiden die net de wereld van parfum ontdekken.

De geur

Deze zwoele oosterse geur is ontwikkeld door IFF-Parfumeur Pierre Negrin, ook verantwoordelijk voor Be Delicious Men van DKNY. De topnoten bestaan uit pioenroos, passievrucht en de heerlijk zachte Tiaré tahiti-bloemenblaadjes. De Tiaré-bloem is een symbool van schoonheid. Het hart van de geur bestaat uit magnoliabloesem, witte lelie en vanilleorchidee. De basisnoten bestaan uit patchoelibloem, exotisch hout, romige muskus en vetiver. Samen zorgt dit voor een heerlijke warme, zoete geur die zeker menig hoofd op hol zal brengen. Deze geur is vanaf september te koop bij de parfumerie en drogisterij.

Lees ook