shop M.A.C Cosmetics MACStack Mascara Favoriet van make-up artist Lydia! ‘Deze mascara kun je mooi in laagjes opbouwen. Hij klontert niet, geeft niet af en blijft een daglang zitten.’ Bekijken Nieuw in de Secret de Pureté lijn van Guerlain: Gel-Lumière Démaquillant, een reinigingsgel die net als alle andere producten uit de Secret de Pureté lijn […]

02:00 - 01:12
luistertijd 02:00 - leestijd 01:12

Nieuw in de Secret de Pureté lijn van Guerlain: Gel-Lumière Démaquillant, een reinigingsgel die net als alle andere producten uit de Secret de Pureté lijn het Crystal Lotus Complex, met actieve bestanddelen uit de lotusbloem, bevat. Gel-Lumière Démaquillant is een heel bijzonder product dat de je huid in drie stappen reinigt en verzorgt. De gel versmelt in stap één met je huid, versoepelt en maakt vuildeeltjes los. In stap twee verandert de gel door masserende bewegingen in een zachte olie die alle vuil en make-up oplost. In stap drie breng je de olie in contact met water waardoor hij een heldere melk wordt die al het vuil wegspoelt. Je huid is schoon, verzorgt, gehydrateerd en ontspannen. De Secret de Puretélijn van Guerlain bestaat hiermee uit zes producten. Naast de deze Gel-Lumière Démaquillant is er uiteraard de beroemde Crème Démaquillant en verder een Lait Démaquillant, een Mousse-Crème Nettoyante, een Peeling Fondant, een Démaquillant Yeux-Lèvres. De nieuwe Gel-Lumière Démaquillant kost € 39,41 voor 125 ml.

Slim idee van Douglas: deze parfumerieketen brengt nu een hele serie onontbeerlijke verzorgingsproducten op de markt in telkens twee hoeveelheden: XSmall en Xlarge.  De grote verpakkingen zijn handig in je eigen badkamer – je hebt meteen een flinke voorraad in huis en zal niet snel zonder komen te zitten, en de kleine verpakking is handig in je tas, op vakantie of op je bureau. Het is een grote collectie. Er is een zachte oogmake-up remover, een vitaliserend gezichtswater, een zuiverende reinigingslotion, een zachte reinigingsmilk, een bodylotion, reinigingstissues, katoenen pads, wattenstaafjes, deodorant-doekjes en tissues. Handig, niet alleen voor jou maar voor je hele gezin. Alle producten zijn goed van kwaliteit, huidvriendelijk, prettig in het gebruik én prettig geprijsd – van € 0.95 tot € 9,95.

Lees ook