Jullie hebben vast wel eens de Playboy mannengeuren in de winkel zien liggen, Playboy introduceert een nieuwe geur voor mannen met lef namelijk: London Playboy.

02:00 - 01:12
luistertijd 02:00 - leestijd 01:12

Jullie hebben vast wel eens de Playboy mannengeuren in de winkel zien liggen, Playboy introduceert een nieuwe geur voor mannen met lef namelijk: London Playboy. Net als Kenzo wist Playboy ons te verrassen met super leuk persmateriaal. Playboy komt namelijk met een nieuwe geur genaamd London Playboy volledig uitgevoerd in Rock and Roll stijl. Daarom bestond het persmateriaal uit een LP hoes met plaat.

Londen is de stad van de moderne engelse gentleman, de echte charmeur met een bad-boy attitude. De Londen Playboy is charmant en galant en in het bezit van die onweerstaanbare combinatie van ouderwetse hoffelijkheid en moderne gevoeligheid. De Londen Playboy is een echte modeliefhebber met gevoel voor stijl. Hij is tactvol, altijd goed gekleed en heeft iets mysterieus over zich. Hij begeeft zich in de coolste clubs en casino’s en is altijd in het gezelschap van oogverblindende vrouwen die niet van zijn zijde wijken.

De lancering van London Playboy valt samen met de opening van de nieuwe Playboy Club in Londen. Deze hippe game- en entertainmentlocatie is gelegen in het exclusieve Mayfair en combineert de smaakvolle sensualiteit van Playboy met het internationale karakter van Londen. De nieuwste Playboy club is geïnspireerd op de oorspronkelijke Playboy club in Londen, waar Sean Connery, Roger Moor en Michel Caine geregeld te gast waren.

De Geur

London Playboy probeert de mysterieusheid van de Londense rockcultuur en het bruisende karakter van de hoofdstad na te bootsen in de geur. De topnoten bestaan uit frisse grapefruit en mandarijn in combinatie de pittige groene geur van galbanum. De hartnoten zijn een combinatie van Engelse roos en de zoete kruidige geur van kaneel. Tot slot wordt deze geur afgemaakt met de warme houtachtige geur van pisco brandy, tonkabonen en cederhout Virginia. Deze leuke budget geur is vanaf augustus te koop bij de verschillende drogisterijen.

Lees ook