Is dit wat je denkt als je in de spiegel kijkt? Dan heeft dr. brandt dé lijn voor jou: Time Arrest. Speciaal voor de huid die elasticiteit en stevigheid verliest. Met AGE REVERSING PLATINUM TECHNOLOGY, een vooruitstrevend transportsysteem dat werkt als een GPS. Om de actieve bestanddelen daar te brengen waar nodig en zo de […]

01:57 - 01:10
luistertijd 01:57 - leestijd 01:10

Is dit wat je denkt als je in de spiegel kijkt? Dan heeft dr. brandt dé lijn voor jou: Time Arrest. Speciaal voor de huid die elasticiteit en stevigheid verliest.

Met AGE REVERSING PLATINUM TECHNOLOGY, een vooruitstrevend transportsysteem dat werkt als een GPS. Om de actieve bestanddelen daar te brengen waar nodig en zo de beschadigde cellen te herstellen.

De eerste stap is natuurlijk altijd de reiniging van de huid. De crème cleanser is een conditionerende crème reiniger die de huid op een effectieve manier met behoud van comfort en vitaliteit reinigt. Bevat o.a. zonnebloemzaadolie (rijk aan vitamine E) en fosfolipiden en phytosterolen; essentiële bestanddelen voor een gezond celmembraan. Zelfs hierin is de AGE REVERSING PLATINUM TECHNOLOGY verwerkt.

Voor het star product van deze lijn de Creme de Luxe heeft dr. Brandt zich in de wetenschap van stamcellen verdiept en een sterk verband gevonden tussen deze van een zeldzame druif en die in de huid. Door de druivenstamcellen te verwerken in deze crème in combinatie met de AGE REVERSING TECHNOLOGY, heeft de crème een hoge mate van werkzaamheid op gebied van bescherming tegen UV-straling en andere stress factoren. De toermalijnkristal-extracten geven energie af, bevorderen de microcirculatie en brengen zuurstof naar de cellen. Silpearl (een combinatie van parelpoeder en silanol) geeft een soft focus effect en houdt vocht vast in de opperste laag van de huid.

Het resultaat is een gezonde, stralende teint en een verstevigde, mooi elastische, jeugdigere huidconditie. Overige producten in deze lijn zijn een oogserum, verstevigend serum en de geweldige V-zone neck cream; speciaal ontwikkeld voor het – veelal verwaarloosde – decolleté en de hals.

Ga je iets bestellen? Let dan op de kortingsboodschap rechtsboven in de banner op deze pagina! Ga hier naar de shop.

(merkpromotie)

Lees ook